studierabat-paa-klipning

Få råd til en klipning med studierabat på frisører

Som studerende kan der gå lang tid mellem frisørtiderne, for priserne ved frisørerne har i de seneste år bare steget og steget, og det er ikke ligefrem fordi SU’en er fulgt med i samme retning. Så budgettet kan være meget presset, og står valget mellem mad eller en klipning, så vil de fleste nok vælge at købe noget spiseligt. Men det behøver slet ikke være sådan. Læs med her og få gode råd til hvordan du kan få råd til at få en ny frisure – også selvom du er på SU.
artikel 2

Søg efter frisører på nettet

Internettet er efterhånden blevet en stor del af vores hverdag, og nu kan du også bruge det til at lede efter ledige frisørtider, ved at bruge Bapoon.dk. Bapoon er en ny frisørsammenslutning på nettet, som har samlet en lang række frisører i hele Danmark, og der er både store og små, og i de fleste byer landet over. På siden kan du søge efter lige den tid som passer dig og vælge imellem de mange frisører i dit nærområde. Det eneste du skal gøre for at bruge Bapoon er at oprette en profil, som selvfølgelig er helt gratis, og så er du sådan set i gang, og så er det bare med at søge efter en tid som passer til dig og din travle studiehverdag. Der er mange forskellige frisører hos Bapoon, og der er helt sikkert også en som passer til dig og dit stramme studie-budget.

Frisører i alle de store studiebyer

På Bapoon er der også rigtig mange frisører med studierabat og du kan tjene mange SU-kroner på at tjekke siden ud. Især i de store studiebyer som Aarhus og Aalborg er der mange rabatter at finde ved frisørerne. Men mangler du fx. en frisør i Kolding, så er der også mange penge at spare i de lidt mindre studiebyer.

Der findes rigtig mange gode frisører rundt omkring i landet, og du kan finde rigtig mange af dem på Bapoon’s side. Det er nemt og overskueligt og hvis du bestiller over nettet kan du både få det til at passe med din kalender og din pengepung.

Så uanset hvor i landet du bor er der mulighed for at spare penge, hvis du lige tjekker dine muligheder ud på nettet, før du sætter dig i frisørstolen.

Handel på nettet

Er du på udkik efter hårprodukter på nettet, så kan du prøve itemsbyklippegalleriet.dk. Her finder du et godt udvalg af mange forskellige ting og sager til håret, og der er også gode produkter, til dig som ønsker shampoo uden parabener og lignende tilsætningsstoffer.

You may also like...