En stationær pc – din hurtige studieven

Hvis der er noget, som du virkelig gerne vil have ved din side ud over dine studiebøger, så er det en pc, som ikke fejler noget eller er for gammel.

Det værste er at miste sin opgave, fordi computeren går ned.

Den stationære hjemme på værelset kan give lidt ekstra tryghed, da den ikke lige bliver tabt eller stjålet på studiet, og så giver den noget mere power i CPUen end bærbare, hvor der ikke er samme plads til hurtigt hardware.

Ofte er det også batteritiden og dens ydeevne som begrænser det bærbare.

find-dit-studie-billede

En god PC og stabilt internet er nødvendigt

Du vil formodentlig også komme til at modtage undervisning på din PC – det er kommet for at blive.

Der er nogle fag, hvor det er en mulighed, at du skal sidde hjemme og modtage undervisning online. Det kræver, at du har en PC, som fungerer upåklageligt med godt internet, som er hurtig nok til at kunne trække det meste.

Det vil også hjælpe dig til at klare forbindelser via fjernskrivebord, som er en rigtig god mulighed, hvis du skal have lidt hjælp hjemmefra en dag.

En stationær PC leverer saft og kraft

Du skal bruge en PC, som har noget styrke, og som ikke svigter eller løber tør for strøm. Der er mange, som kvier sig ved at skulle købe en stationær.

De husker kun de store, grimme computere fra barndommen, men du kan i dag få den stationære computer i en meget mindre ramme, end den du kender fra tidligere.

Den fylder det samme som en tablet og er ikke mere end 10 centimeter høj. Selvom den moderne PC ikke fylder specielt meget, vil den typisk have en meget større kapacitet end de fleste bærbare.

Du kan, når du køber en stationær pc, sikre dig, at du køber en model, som du kan udbygge i fremtiden.

Dette inkluderer blandt andet, at du kan udskifte delene, så din computeren ikke bliver forældet så hurtigt, som det kan være tilfældet med en bærbar.

Det er ikke noget, som er for alle, men hvis du er lidt ferm på fingrene, så kan du let tilføje mere hukommelse, skifte eller få en ekstra harddisk, tilføje flere RAM og meget andet. Det er fordelen ved det stationære, og det gør den også mere miljøvenlig, da det giver den noget ekstra levetid.

En ny PC – hvis du også gamer

Du kan få din nye PC i mange forskellige prisklasser, og det afhænger også af, om du eksempelvis vil bruge den til at spille på i fritiden.

Det er dog en god idé, inden du kaster dig ud i købet, at gøre dig klar over, hvad du skal bruge den til, hvor meget du vil bruge på at købe den, og at du samtidig køber en, som vil passe til dine specifikke behov.

En stationær er for mange den foretrukne gamer bærbar, fordi det kræver en kraftig køler at styre den store CPU det kræver.

Det er væsentlig billige at få noget power i computeren, hvis du vælger en stationæer, selvom man dermed også går lidt på kompromis ift. mobiliteten.

 

You may also like...