Ideer til sommerferie der udvider din horizont

Vi danskere rejser sydpå i stadig stigende grad, og for mange er det næsten er årlig tilbagevendende begivenhed.

Rent psykologisk er det rigtig sundt at komme væk fra den daglige trummerum, og vejret og solen sydpå er også rigtig godt for det fysiske velvære. Hvis du allerede har prøvet de klassiske rejsemål og solferier, skal du måske overveje Dubai eller nogle af de andre muligheder i Forenede Arabiske Emirater.

rejs

Her får du solferie for alle pengene, og oven i købet en helt speciel oplevelse, som kan give anledning til mange gode historier sidenhen. Det er ikke så dyrt, som du måske tror, og rejsetiden er kun omkring seks timer.

Book din Dubai-ferie med Top Tours

Hvis du ikke er alt for traditionsbunden og beslutter dig for at opleve de Forenede Arabiske Emirater, kan du også overveje at afvige fra de store rejseselskaber og prøve for eksempel Top Tours. Ordsproget ”hellere lille og vågen end stor og doven” gælder for de fleste mindre selskaber, for de skal yde lidt ekstra for at gøre sig bemærkede i forhold til de store selskaber, der kan have en tendens til at hvile lidt for meget i successen.

Personlig betjening, danske guider og højt serviceniveau er selvfølgeligheder hos det lille selskab, der gerne strækker sig til det yderste for at sikre, at din ferie bliver vellykket.

Dubai er en multikulturel metropol

Det er ikke helt skævt at sammenligne Dubai med for eksempel Hong Kong eller Singapore, for Dubai har også det hele. Kun godt 10% af indbyggerne kommer fra emiraterne.

dubai

Resten er strømmet til fra hele verden, og det giver et utrolig broget og spændende bybillede. Byen er i voldsom vækst, og forventes tredoblet i indbyggerantal over de næste 10 år. Du bliver mødt med spektakulære bygningsværker, og alt er bare stort og veludført. Der er overvældende mange shoppingmuligheder, f.eks. i verdens største shoppingcenter Dubai Mall med mere end 1.200 butikker.

Alle de moderne faciliteter forefindes naturligvis side om side med den historiske kulturarv samt de mange flotte moskeer og fabelagtige paladser. Og så er der selvsagt 100% garanti for sol og godt vejr.

Husk rejseforsikringen..

Mange studernde glemmer rejseforsikringen, men den er vigtit – særligt når du skal langt væk!

De fleste forsikringsselskaber tilbyder rejseforsikring. Et godt bud vil være kfforsikring.dk, der tilbyder en vifte af forskellige forsikringer. Eksempelvis kan du med fordel tegne en afbudsforsikring, så du kan få refunderet billetterne, hvis du bliver forhindret af sygdom eller kommer til skade i perioden op til ferien.

Der er også al mulig grund til at tegne en generel rejseforsikring, og her giver kfforsikring.dk dig rigtig gode kort på hånden. Hvis du skulle blive syg eller komme til skade på rejsen, sørger selskabet for at dække både eventuelle hospitalsudgifter og hjemtransport, og resten af familien er også dækket ind på forskellig vis.

Lejer du eksempelvis et køretøj på ferien og laver en skade på det, vil du normalt skulle punge ud i form af en selvrisiko, som kan være ret høj. Den slags dækker forsikringen også, ligesom den også har indbygget ulykkesforsikring og kompensation for ødelagte feriedage. Endnu flere specialtilfælde er dækket ind, men ring selv og hør nærmere.

You may also like...