Sådan skaber du et succesfult event til dit studie

Skal du til at arrangere et studieevent, så du være forberedt på at sætte mange planlægningstimer af. Det kræver nemlig en del planlægning for at skabe en succesful event.

En studieevent kan arrangeres på mange forskellige måder, men et godt sammenhold er en vigtig del i et sundt studieliv, så hvorfor ikke komme i gang med noget teambuilding?  Der er gode mulighed for at lære dine medstuderende at kende, lære at stole på hinanden samt skab tillid. På  ”Teambuilding Øvelser” kan du læse om de forskellige øvelser, som I kan bruge til eventen.

Artikel 5

Hos Idrættens Hus har de, de perfekte rammer til teambuilding. De har flere forskellige størrelse lokaler, som passer til enhver arrangement. Desuden har gæsterne mulighed for at overnatte på Idrættens Hus’ hotel. Perfekt til en studieevent, da gæsterne ikke behøver at tænke på transporten efter eventen. De har oven i købet alle faciliteter som I skal bruge til at holde den perfekte aften.

9 super tips til at skabe en succesful event

  1. Opstil klare mål: For at finde ud af, om du har taget de rigtige beslutninger, kan du starte ud med at opstille klare mål til dig selv.  Efter eventen vil du være i stand til at måle din effektivitet. Måske der skal ændres noget til det næste event?
  2. Vælg det rigtige team: Vælg to personer, der kan hjælpe med at bidrage noget, og som er i stand til a lytte til andres meninger.
  3. Husk markedsføringen: De 4 P’er er en gamle markedsføringsstrategi, men det virker. Product; tænk på den kvalitet af service som I tilbyder. Får gæsterne det som de forventer? Er der nok mad og drikkevarer? Alt dette skal planlægges i god tid! Price: Her skal der fastsætte et budget. Her kan du blandt andet tage stilling til om gæsterne skal betale for at deltage i eventen. Place: Hvor skal arrangementet afholdes? Find den location som er let tilgængelig.Promotion: Sidst men absolut ikke mindst! Markedsføring din studieevent, sørg for at alle kender til denne event, så der flest muligt deltager. Promover det godt! Hvad er det værd, hvis alt er på plads, men det er kun dig og 500 tomme stole? 
  4. Planlæg din event i god tid: Du vil kunne se mange fordele, hvis du starter med dit projekt i god tid.
  5. Kende din målgruppe: Hvorfor kede dine gæster med noget som de ikke er interesseret sig for. Forstå dine publikum, beskriv og tal med dem. På ”Temadag: At holde et godt oplæg” kan du lære hvordan du kan holde et oplæg som fanger dit publikums opmærksomhed. Læs mere her.
  6. Forstå dine Stakeholders: hvem er til din fordele, hvem vil bedømme din event og hvem kommer til at blive sur, hvis eventen ikke lever op til deres forventninger?
  7. Prioriter dine Stakeholders: Hvem af de ovenstående vil have mere indflydelse på dine mål.
  8. Mål tilfredsheden: Service er immaterielle, men det betyder dog ikke at det ikke er målbare. Find en ny måde at måle tilfredsheden på.
  9. Ha’ overblik! Sørg for at du har overblik over hele situationen, så du altid at klar, hvis der nu opstår problemer.

Følg disse 9 tips og du vil få en succesful event

/Malene, blogger vinterfryd.dk . Malene arbejder til dagligt med at afholde events for virksomheden, som ikke selv har kompetencerne til at gøre dette, eller ikke har de fornødne midler. Derfor har hun erfaring med afholdelse af events f.eks. for studie som f.eks. Erhvervsakademi Aarhus. 

You may also like...