Har du grejet klar til dit nye studie?

Du har forhåbentligt fundet dit drømme studie og det er ved at være tiden til at gøre sig klar til dit kommende studie, både mentalt men også i form af det rigtige studie grej.

Vi vil i dette indlæg prøve at hjælpe dig med at forbedrede dig på hvilket grej du bør have, når du starter på en ny uddannelse – samt hvordan du kan spare penge ved at bruge internettet til at shoppe!

Kontorartikler du bør have

Selvom man bruger computeren mere og mere på de forskellige studier rundt om i landet – så kommer man ikke udenom at anskaffe sig nogle ”rigtige” kontorartikler, som man kan bruge under sit studie. Vi har prøvet at lave en indkøbsliste ud fra vores erfaringer, og hvis du mener der burde tilføjes noget på listen – så er du velkommen til at skrive til os eller skrive en kommentar.

Studiestart grej – 10 ting du bør have

  1. En god taske til at transportere dit skolegrej, bøger, mm.
  2. Penalhus til dine blyanter, kuglepenne, mm.
  3. Blyanter, kuglepenne, markør pen, slet lak, væskelader, mm.
  4. Linealer – afhængigt at din udd. Vil du måske have brug for flere forskellige varianter.
  5. Passer – studere du fx til ingeniør eller anden udd. Med matematik, så er den et must-have.
  6. Kalender bog – til at notere dine lektier. Alternativt kan computer/smartphonen bruges – men da der er tale om elektronik er der risiko for nedbrud.
  7. Mapper – til opbevaring af de dokumenter du modtager.
  8. Lim, saks, tape og andre kontor accessories.
  9. Hulmaskine og hæfteapparater, mm.
  10. Notesbog

Dette var vores bud på en ting du bør have med i skoletasken når du skal starte på dit nye studie.

Hvis du gerne vil finde flere gode kontorprodukter til studiet, eller købe det billigt online, så kan vi anbefale at kigge nærmere i denne webshop.

Spar penge på dine skolebøger

Skolebøger kan hurtigt blive en dyr affære – men der er mulighed for at spare penge, ved at handle dem over nettet, eller købe dem brugt af nogle som har været på din uddannelse.

Du kan fx søge på hjemmesiden: http://www.pensum.dk – og se om der er nogle som har nogle brugte bøger til salg som passer til din uddannelse, alternativt kan du bruge denne side: studenterguiden.dk.

Du kan også have held med at bruge fx Den Blå Avis, eller lignende brugt salgs medie.

God fornøjelse med dit nye studie!

You may also like...