Fem dugfriske modetips fra New York

Der er langt til New York og deres gode modetips, men læs med her, og lad os bringe New York lidt tættere på dig. Du får gode råd til, hvilke skønne styles der hitter i en af verdens største modebyer.

Så får du mulighed for at være en af de første, der er med på modebølgen, når den på sigt rammer Danmark.

Hvide ankelstøvler

Det er altid et must at have et par flotte støvler eller to til at stå i garderoben. Men I New York skal de ikke længere være hverken sorte eller brune.

De skal i stedet være hvide og gå til anklen. Der findes mange forskellige hvide støvler, og det er alt fra hvide læderstøvler med høje hæle til hvide ruskindsstøvler med nitter på siderne, der hitter. De hvide støvler adskiller sig meget fra andet fodtøj på grund af farven, så du vil helt sikkert blive lagt mærke til, hvis du tropper op i sådan et par.

Du kan med fordel sammensætte de hvide støvler med en fin kjole.

TIPS: Hos DressYou.dk finder du en masse gode forslag og inspiration.

T-shirts med print

Vi har set T-shirts med print i Danmark i løbet af de sidste par måneder, og de bliver ved med at være populære – også i New York. Vælg mellem alt fra hvide T-shirts med en flot flamingo på brystet til T-shirts med skrift. Sammensæt T-shirten med en fin nederdel og et par støvler, og tag den på en fredag aften.

Eller hop i et par jeans og sneakers, og tag den på i skolen eller på arbejdet.

Pelsjakker

Når vinteren nærmer sig, er det en rigtig god ide at anskaffe sig en varm jakke, og hvad varmer bedre end en pelsjakke?

De bløde jakker er utrolig populære i New York i mange forskellige former og farver. De fås i alt fra hvid til sort, brun og grå. Nogle er korte, andre lange, og så er der dem, hvor der blot er pels i kraven. Pelsjakkerne kan både bestå af ægte eller imiteret pels.

Det er helt op til dig, hvad du er mest til, og du har rig mulighed for både at vælge det ene eller det andet. Der findes nemlig et væld af butikker, som sælger ægte pels, mens der også findes en masse, som udelukkende sælger imiteret.

Store øreringe

Det næste tips fandt vi på whattowear.co.uk. I New York er store øreringe atter blevet populære. Øreringenes størrelse medfører, at de i højere grad bidrager til dit look, fordi de helt simpelt er lettere at få øje på.

Det er hovedsagligt de store, runde øreringe, der har slået igennem i New York, og dem har du også rig mulighed for at finde herhjemme i Danmark. Men også farverige øreringe, der hænger, er populære.

Mode-sweater

Det er blevet rigtig populært at bære en sweater, som udståler mode fremfor sport. Det kan eksempelvis gøres ved at sammensætte din sweater med en lang frakke, hvide støvler og et par lyse jeans eller ved helt simpelt at vælge en sweater som er feminin og moderne i sig selv.

Tag et kig på hylderne, og find den, der passer præcis til dig.

You may also like...