Få garderoben klar til sommer med disse trends

Sommeren er for alvor på vej, så pak vintertøjet væk og find sommertøjet frem!

Trænger din garderobe til et nyt pift, eller mangler du bare en undskyldning for at shoppe nyt tøj, så giver vi dig her svaret på, hvilke trends du kommer til at se meget mere til hen over sommeren.

Blomsterprint

For det første er der blomsterprintet, som du måske allerede har opdaget. Blomsterprintet har været uundgåeligt siden startet af foråret, men intet tyder på, at blomsterprintet er på vej ud.

Og hvorfor skulle det også det? Blomsterprint emmer af sol og sommer og fås i et væld af forskellige udtryk. Du kan gå all-in med matchende bukser eller nederdel og top eller kombinere forskellige blomsterprint foroven og forneden:

Disse fotos er venligt udlånt af lykkebylykke.dk.

Men det helt simple look med en løs sommerkjole med blomsterprint går du heller aldrig galt i byen med.

Flæser

Toppe med peplum eller andet flæs bliver også det helt store i sommerhalvåret 2017.

Også nederdele med flæsekanter er populære eller jakker med flæsekant. Flæsekanten behøver ikke være nederst på tøjet, som vi måske er vant til at se, de kan være på langs af jakken, eller i skæve linjer, for at skabe lidt kant.

Dette giver et anderledes og trendy look. Flæsekanten er også ofte at finde i et andet print eller i en anden farve end resten af piecet, så den giver tøjet et helt nyt look.

Gul

Gul som solens varme stråler, gul som solsikkeblomster og gul som en rapsmark.

Gul er virkelig bare sommerens farve, og netop gul bliver uundgåelig denne sommer! Og no wonder, for gul går bare supergodt til en solbrun hud.

Du kan kombinere gul med andre farver eller blot tilføje lidt farve til dit outfit ved at bære noget gult.

Det kan for eksempel være en top, en taske, et par sommersandaler eller et smykke. Men hvilken farve gul er så den helt rigtige denne sommer? Alle gule nuancer er sommerlige og trendy, men især karrygul og solsikkegul hitter ude i butikkerne.

Gul går også helt formidabelt sammen med en denimjakke eller et par denimshorts.

Velour

Velour er et stof, der heldigvis har fået sit comeback. Efter lang tid med den opfattelse at velour er et yt materiale, har det i 2017 vist sig at være toplækkert og trendy med velour!

Der er ingen grænser for, hvilken farve velour du kan bære. Rubinrødt velour, kongeblåt eller nude velour er alle lige gode.

Der er heller ingen grænser for, hvor velouren egner sig bedst. Sko, nederdele eller toppe med velour gør det alle lige godt, og vi er helt vilde med det!

Lak

Er du ikke hoppet med på lak-trenden, så bliver det måske over sommeren, at du kommer til det!

Laksko eller tasker i lak er helt moderigtige lige nu. Og er du ikke super glad for farven sort i lak, så fryd dig over, at især også forskellige nuancer af nude er helt in lige nu.

Laksko i nude er perfekte til ethvert outfit og passer sammen med alle farver. Vil du være helt med på moden, kan du mikse velour og lak og give de to modsætninger lidt spil.

You may also like...