Billige rejsemål til studerende

Som studerende sidder pengene ikke så løst, men rejselysten er til gengæld stor.

Verden bliver heldigvis et mindre sted år for år og især flybillet-priserne er raslet ned i takt med at konkurrencen blandt de mange lavpris-flyseslskaber er intensiveret.

Det viser sig ved nogle europæiske byer mere end andre.

Vi har samlet 3 destinationer her, du kan overveje til næste tur. De er billige og ligger tæt på.

Asien og Amerika er i dag muligt fra 3-4.000 kroner tur / retur, men vi har fundet noget, der er endnu billigere.

flyve

London

Det mest populære rejsemål blandt danskerne er den engelske hovedstad.

Der går mange daglige fly fra både Billund, Aalborg og Københavns Lufthavn – du kan endda være heldig at finde et fra Tilst i Aarhus.

Fordi at der er så mange fly er priserne ufatteligt lave.

Du kan komme til London fra ca. 250 kroner med bl.a. RyanAir og fra 4-500 kroner tur / retur med Norwegian, EasyJet og snart også polsk-ungarske WizzAir.

Se oversigt over flybilletter til London her.

Vær opmærksom på, at der fra lufthavnene Luton og Stanstedt er lidt mere transport ind til byen end du er vant til fra Gatwick eller Heathrow – men kan du klare en time i bus kan også landtransporten klares meget billigt.

Berlin

Den tyske hovedstad ligger under en times flyvning fra Københavns Lufthavn på en populær rute betjent af bl.a. EasyJet med base i Berlin-Schönefeld og Norwegian med base i Berlin-Tegel.

Berlin har alt, hvad København har – bare mere af det.

Fordi at turen er kort og Tyskland generelt har et lavt omkostningsniveau er det ikke svært at finde flybilletter til Berlin fra 1.000 kroner tur / retur.

RyanAir flyver til ruter, de kalder for Berlin, men som i realiteten ligger langt væk fra den tyske hovedstad med mange timers grundtransport til følge.

Vær derfor opmærksom på, om det er en af de 3 primære Berlinske lufthavne, der flyves til, eller et andet sted nærmere i Polen end Berlin.

I modsætning til London er også leveomkostninger og hoteller billige i Berlin. Du kan også finde lejligheder fra 4-500 kroner per nat ved hjælp af AirBnB, du har helt for dig selv. Som budget-tur er Berlin en fantastisk destination, der ikke koster dig mange års SU.

Se oversigt over flybilletter til Berlin her.

Kreta

crete

Er du til lave leveomkostninger og godt vejr?

Så er Kreta et godt bud lige nu.

Grækenland og deres øer inklusive har haft et par hårde måneder i 2015, hvor der var tvivl om, hvorvidt det sydeuropæiske land ville forlade Europa eller ej.

Heldigvis er Grækenland stadig med i euroen, men tumulten har betydet, at den græske turistindustri har kapacitet til mange flere besøgende end der er kommet.

Det er gode nyheder for dig som studerende.

Du kan finde flybilletter til græske øer som Mykonos eller Kreta fra blot omkring tusinde kroner.

Du har også mulighed for at finde færdige charterrejser med hotel inklusive fra omkring et par tusinde kroner om måneden med kort varsel. Prisen plejer at være højere, men tumulten har medført en lavere efterspørgsel efter rejserne og det kan du udnytte.

You may also like...